Ens hem fet grans i ja tenim 11 anys!

El Més Petit de Tots és un festival ben singular. Una mostra d’espectacles i experiències pensades pels més petits; pels que tenen menys de 5 anys. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges: la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el joc,... I amb un compromís molt fort amb la creació contemporània. Som molt exigents a l’hora de triar els espectacles que presentem: busquem el millor que es produeix a Europa, al nostre país i a la resta d’Espanya. I donem suport als nostres creadors, convidant cada any a un artista o companyia a idear un espectacle per aquest públic tan singular. En aquest cas, coproduïm LOO amb la companyia Ponten Pie. I el germà petit que vam tenir l’any passat al País Basc, Txiki Txiki Txikia, ha crescut i arriba en aquesta segona edició a les 8 localitats participants. Benvinguts a la onzena edició d’El Més Petit de Tots!

Sabadell
logotip teatre
Igualada
logotip teatre
Barcelona
logotip teatre
Lleida
logotip teatre
Olot
logotip teatre
Benicàssim
logotip teatre
Sant Cugat
logotip teatre
Tordera
logotip teatre
Granollers
logotip teatre
Tarragona
logotip teatre
txiki
“Txiki, txiki, txikia” és un festival molt singular. Una mostra d'espectacles i experiències pensades pels més petits de la casa. Amb un ritual i una concepció de l'espai diferents, on tot es veu de molt aprop i on tot es viu molt intensament.
Una nova experiència, primers contactes amb el teatre, la dansa, l'audiovisual,... Un joc que ens ajudi a apropar l'Art a la família.
“Txiki , txiki, txikia” sorgeix com el germà petit del festival “El Més Petit de Tots” que es realitza a Catalunya i ja porta 11 edicions. En aquesta segona edició el Festival ha crescut i ara som 8 localitats basques les que ho formem. La possibilitat de veure diferents companyies en pobles diferents No us ho perdeu!
txiki
“Txiki, txiki, txikia” oso festibal berezia da, etxeko txikienen neurrira egindako ikuskizun eta bizipenak uztartzen dituelako. Antzokiratzea eta espazioa apropos moldatzen dira, ohikotik aldenduz, den-dena gertu-gertutik ikusi eta biziki sentiarazteko.
Antzerkiarekin, dantzarekin edo ikus-entzunekoarekin lehen hartu-emana sortzeko egindako proposamena da,... Artearen eta familien arteko zubi-jolasa.
“Txiki, txiki, txikia” Katalunian dagoeneko 11 urteko ibilbidea duen “El Més Petit de Tots” festibalaren senidetxo euskalduna da. Hura bezala hasi eta sendotzeko gogoz jaio zen, hala urte beteko ibilbidean koskortzen joan da, dagoeneko 8 herritara zabalduz.
Aprobetxatu ezazue emanaldi ezberdinak herriz herri ikusteko eskaintzen dizuen aukera paregabea!Producció / Ekoizleak  
logo  logo    
Amb la col·laboració de / Laguntzaileak  
logo
info@elmespetitdetots.cat

Direcció: Eulàlia Ribera i Jordi Colominas / Producció i coordinació: Imaginart / Cap de producció: Isabel Urpí / Producció: Txell Felip / Comunicació i premsa: Imaginart i La Costa Comunicació / Disseny gràfic: Miquel Puig / Web: Anna Pigem / Espot publicitari: Laura Ginés / I els equips tècnics i artístics dels teatres participants.