11ena edició del festival: del 7 al 22 de novembre del 2015
Reportatge del festival 2014
Ens hem fet grans i ja tenim 10 anys!

Aquest festival, que va néixer avançant-se als temps a Sabadell, amplia la seva extensió pel territori i es presentarà a 10 ciutats.

El Més Petit de Tots és un festival ben singular. Una mostra d’espectacles i experiències pensades pels més petits; pels que tenen menys de 5 anys. Amb un ritual, una durada i una concepció de l’espai diferents. Amb aforaments reduïts, on tot es veu de molt a prop i on tot es viu molt intensament; on hi caben i es barregen tots els llenguatges: la música, el teatre, la dansa, l’audiovisual, el joc,...

Som molt exigents a l’hora de triar els espectacles que presentem: busquem el millor que es produeix a Europa, al nostre país i a la resta d’Espanya. I donem suport als nostres creadors, convidant cada any a un artista o companyia a idear un espectacle per aquest públic tan singular.

I aquest any estem especialment contents, per què, a part de celebrar 10 anys, hem tingut un germà petit, petit, però que esperem que creixi tant com nosaltres: Txiki Txiki Txikia. Un petit festival al País Basc que conicideix amb el darrer cap de setmana del EMPT i en el que hi participen 5 localitats basques.

Ara que ja ens coneixeu una mica millor… Benvinguts a la desena edició d’El Més Petit de Tots!

Sabadell
logotip teatre
Igualada
logotip teatre
Barcelona
logotip teatre
Lleida
logotip teatre
Olot
logotip teatre
Benicàssim
logotip teatre
Sant Cugat
logotip teatre
Tordera
logotip teatre
Granollers
logotip teatre
Tarragona
logotip teatre
txiki

“Txiki, txiki, txikia” és un festival molt singular. Una mostra d’espectacles i experiències pels més petits de la casa. Amb un ritual i una concepció de l’espai diferents, on tot es veu de molt aprop i on tot es viu molt intensament.
Una nova experiencia, primers apropaments al teatre, la dansa, l’audiovisual… un joc que ens ajuda a apropar l’Art a la familia.
“Txiki Txiki Txikia” neix com el germà petit del festival El Més Petit de Tots que es realitza a Catalunya i porta ja 10 edicions. Neix amb la mateixa voluntat de créixer i fer-se gran. Una extensió a 5 pobles vascos y la possibilitat de veure un o dos espectacles a cada poble. No us ho perdeu!


ALMAZUELA (Sota els llençols)
Companya Roberto G. Alonso
Edat recomanada: 6 mesos - 5 anys / Durada: 30 minuts

Almazuela és un espectacle que recrea un món surrealista, ple de fantasia, on res sembla el que és, que navega entre el que és real i irreal, i que té en l’element visual el punt més fort.
Divendres 21 / 18 H BERRIZ (Kultur Etxea)
Dissabte 22 / 12 H i 18 H DURANGO (Teatre San Agustín)
Diumenge 23 / 12.30 H i 18 H BARAKALDO ANTZOKIA

KLEUR (Color)
Dansmakers Amsterdam (Holanda)
Edat recomanada: 2 – 5 anys / Durada: 45 minuts

Un terra de paper blanc. Set cubells blancs i dos ballarins vestits de blanc. Obrim un cubell… Què hi ha dins? Pintura blava. I en els altres cubells? Amb més de vint anys d’experiència, el centre de dansa contemporània Dansmakers Amsterdam ens presenta una coreografia en què els ballarins comencen a gatejar, rodar i girar pel terra. Van deixant marques de color en el paper: en vermell, blau, groc i verd. El resultat serà una pintura de colors, feta no només amb pinzells o les mans i els dits, sinó amb tot el cos.
Divendres 21 / 17 H i 19 H AMOREBIETA-ETXANO
Dissabte 22 / 12.30 H i 18 H BARAKALDO ANTZOKIA
Diumenge 23 / 12.30 H i 18 H LEIOA

Amb la producció de:
txiki

“Txiki, txiki, txikia” oso festibal berezia da, etxeko txikienen neurrira egindako ikuskizun eta bizipenak uztartzen dituelako. Antzokiratzea eta espazioa apropos moldatzen dira, ohikotik aldenduz, den dena gertu gertutik ikusi eta biziki sentiarazteko.
 Antzerkiarekin, dantzarekin edo ikus-entzunekoarekin lehen hartu-emana sortzeko egindako proposamena da,… Artearen eta familien arteko zubi-jolasa.
 “Txiki, txiki, txikia” Katalunian dagoeneko 10 urteko ibilbidea duen “El Més Petit de Tots” festibalaren senidetxo jaioberria da. Hura bezala hasi eta sendotzeko gogoz erditutakoa. Euskarazko hau, 5 herritara zabalduko da, toki bakoitzean emanaldi bat edo bitaz gozatzeko aukera eskainiz. Aprobetxatu ezazue!


ALMAZUELA (Maindirepean)
Roberto G. Alonso Konpainia
Gomendaturiko adina: 6 hilabetetik 5 urtera / Iraupena: 30 minutu

Almazuela mundu imajinario bat irudikatzen duen ikuskizuna da, irudimenaz betea, non ezer ez da ematen duena. Ikusgarritasuna oinarri hartuta mundu erreal eta irrealaren artean bidaiatzen du.
Ostirala 21 / 18etan BERRIZ (Kultur Etxea)
Larunbata 22 / 12etan eta 18etan DURANGO (Teatro San Agustín)
Igandea 23 / 12:30etan eta 18etan BARAKALDO ANTZOKIA

KLEUR (Kolorea)
Dansmakers Amsterdam (Herbeherak)
Gomendaturiko adina: 2 tik 5 urtera / Iraupena: 45 minutu

Paper zuri bat lurzoruan. 7 ontzi zuri eta zuriz jantziriko 2 dantzari. Ontzi bat zabaldu eta... Zer ote dago barruan? Margo urdina. Eta beste ontzietan? 20 urte baino gehiagoko ibilbidea duen Dansmakers Amsterdam Dantza Garaikideko Konpainiak oholtza gainean bueltaka, biraka eta lau hankatan dantzaturiko koreografia aurkezten du. Dantzatzen duten heinean paper azala margotzen doaz: gorriz, urdinez, horiz eta berdez. Emaitza, pintzel, esku eta behatzez ez ezik gorputz osoaz ere osaturiko margolan koloretsua da.
Ostirala 21 / 17etan eta 19etan AMOREBIETA-ETXANO
Larunbata 22 / 12:30etan eta 18etan BARAKALDO ANTZOKIA
Igandea 23 / 12:30etan eta 18etan LEIOA

Ekoizleak:
info@elmespetitdetots.cat
Direcció artística: Eulàlia Ribera / Direcció executiva: Jordi Colominas / Producció i coordinació: Imaginart / Cap de producció: Isabel Urpí / Producció: Txell Felip / Comunicació i premsa: Sònia Rubio / Imaginart i La Costa Comunicació / Disseny gràfic: Miquel Puig / Web: Anna Pigem i Esteve Blanch / Espot publicitari: Laura Ginés


Amb el suport de

Mitjans oficials
Ara logo Ara Criatures

Mitjans col·laboradors
logo Viure en família  logo Naif Magazine logo Kireei logo Batiscafo

Producció

Organitzen