A poc a poc i bona lletra

One little step - every time!

Aysha Rau, fundadora de The Little Theatre Krishnakumar B (KK, director artístic de The Little Theatre (Índia)

 

Continguts de la conferència

Tot i que creiem que el teatre necessita atendre una presència física, ha de ser real. Cal que hi sigui en aquest moment. També creiem que quan ens trobem davant de circumstàncies inusuals hem d’estar a l’altura. Hem d’innovar, trobar noves eines i avançar. Hem de ser creatius, diu Aysha Rau

The Little Theatre sempre ha cregut que fer un petit pas endavant, una vegada i una altra. Avui és una de les principals companyies de teatre infantil sense ànim de lucre de l’Índia. La fortalesa de l’organització és la seva capacitat per innovar i adaptar-se als temps canviants, per ajudar a desenvolupar habilitats creatives en els nens actuals.

A la seva xerrada, Aysha i KK us faran retrocedir en el temps: compartiran idees i històries sobre el que va fer que Aysha establís la seva organització; com s’afegeixen diferents programes i conceptes quan sorgeix la necessitat. Diversos projectes com Creative Workshops, Campfiretales, The Little Festival, Toddler Theatre, Creative Therapy Workshops, Hospital Clowning… es converteixen ara en propostes virtuals amb un programa innovador: ArtsLab i exploren un nou format de festival: The Micro Festival.

Ponents

Aysha Rau: Autora, dramaturga, ambaixadora mundial de TIAW (The International Alliance for Women) per a l’Índia, mentora de la Fundació Cheri Blaire, comissària i fundadora de The Little Festival, guardonat l’any 2013 amb World of Difference 100 de TIAW; coordinadora de models per a anuncis publicitaris, directora de càsting per a llargmetratges, redactora, emprenedora social i blogger.

Krishnakumar Balasubramanian (KK)
Actor de teatre i cinema, director, dramaturg, dissenyador d’escenografia i il·luminacio, coreògraf d’especialistes i pallasso en un hospital. És el director artístic de The Little Theatre, a Chennai, a l’Índia.

Informació pràctica

Aquesta conferència és accessible amb el codi vinculat a la inscripció/compra de:

  • V Encontre Internacional d’arts per a la primera infància (professionals)
  • Programa Mestres que es mouen
  • Programa Artistes que es mouen
  • Propostes artístiques en línia – familiar

La inscripció professional també dona accés a:
Live Q&A Session (Zoom)
Dia
: Divendres 20 de novembre
Hora: 15.40 h