Les Irréels

Compagnie Créature (França)

Format: Espectacle-instal·lació
Edats recomanades: tots els públics
Aforament: Accés obert a l’espai públic.
Durada: Sessions de 4 hores.
Distribució i gires: ontour@lasalateatre.cat

Les Iréels formen un poble paral·lel als humans. No sabem si es tracta d’una civilització mil·lenària, d’una tribu futurista o d’una espècie desconeguda. Les seves ocupacions són com esperances llençades cap al món que ens envolta. Cada un d’ells treballa pels somnis i els estats de l’èsser. En un campament de cabanes, els irreals evolucionen en universos plàstics forts i singulars. Aquesta performance instal·lativa sense paraules s’allotja al cor de la ciutat i del dia a dia de cadascú de nosaltres, proposant un moment suspès entre la reflexió i allò imaginari per apropar-nos a nosaltres mateixos.

«Els Irréels van néixer de l’enveja de celebrar els mons íntims que protegim. Proposar un moment fet de senzillesa, autenticitat i emocions, on cadascú pot viure un trobament únic i singular.

Oferir-li al públic la possibilitat de posar una mirada tendra i benèvola sobre el món que ens envolta, prenent un temps per reconnectar-se amb allò essencial, l’amor, la mort, la infantesa, els llaços que ens uneixen als uns amb els altres…

Despertar les sensacions adormides, interrogar sobre la nostra relació amb la vida, desafiar aquestes petites coses que ja no veiem. Les Irréels són uns guies dolços i poètics que conviden a cadascú a la introspecció.»

Lou BROQUIN

Creació i direcció: Lou Broquin
Màscares, titelles, escenografia i vestuari: Lou Broquin, Odile Brisset i Michel Broquin.
Artistes plàstics assistents: Amandine Meneau, Emilie Broquin, Ludovic Beyt i Sha Presseq.
Muntatge, il·luminació i regidoria: Guillaume Herrmann
Intèrprets (alterns): Antoine Bersoux, Ludovic Beyt, Odile Brisset, Emilie Broquin, Ysé Broquin, Isabelle Buttigieg, Richard Galbe-Delord, Nathalie Houwelle, Nora Jonquet, Fanny Journaut, Juliet LeCuziat, Kaf Malère, Corinne Mariotto, Amandine Meneau, Sha Presseq, Claude Sanchez i Mélanie Spettel.

Producció: Ciutat de Toulousse, Cie / Créature – Lou BROQUIN

www.ciecreature.fr


Dossier artístic: Descarrega’l aquí
Fitxa artística: Descarrega-la aquí
Rider tècnic: Descarrega’l aquí

Fotografies: Marc Mesplié, Laurent Gaits, Double Regard, Pascale i Patrice Josserand i P.J Grattenois.