Petites literatures

Flic Festival (Catalunya)

Edats recomanades: de 0 a 5 anys
Entrada gratuïta

Durant els primers anys de vida, l’infant creix i fa; escolta, toca, gateja, s’expressa a través del balbuceig, emet els primers sons, les primeres tires fòniques per fer-se entendre, amb les paraules i també amb tot el cos, s’embadoca. I a poc a poc comença a dominar els mecanismes que li permeten desenvolupar-se en el món, experimentant-lo a través dels sentits i del tempteig.

Petites Literatures és l’espai de descoberta literària i artística del FLIC Festival per als més petits de casa, un entorn ple de bons llibres i accions al voltant de la literatura on, a través de diverses propostes, cada infant pot descobrir, jugar i experimentar al seu aire amb la companyia dels seus adults.

Hi trobareu:
Històries encapsades: Tenim una capsa amb un llibre, peces de fusta, peluixos, llana,… Què fer-ne? Estem a punt per desencapsar històries! Els objectes són els veritables inspiradors del relat. Els infants, els millors creadors d’aventures. Els adults, els assistents imprescindibles per donar coherència a tot plegat.
Llibres com cases: Us convidem a construir unes cases insòlites, petits habitatges entre les pàgines dels llibres. Els seus personatges us estaran molt agraïts d’estar a cobert i conviure-hi.

www.flicfestival.com

Horaris

Sabadell

Teatre de L’Estruch.
  • Dissabte 16 de novembre
    10.00 – 14.00 h