Jornada 'Mestres que es mouen' - Educació Infantil

Taller 'Berço las artes' - Paulo Lameiro (Portugal)

Adreçat a mestres d’educació infantil
Data de la jornada: 17 de novembre
Lloc: L’Estruch. Sabadell
Preu: 15 €

Més informació:
escolaalteatre@lasalateatre.cat

Info

El taller Berço las artes (Bressol de les arts) se centrarà a introduir els beneficis que la música aporta al desenvolupament dels infants. És una de les activitats de la jornada de formació ‘Mestres que es mouen’ per a mestres d’Educació Infantil.

Perquè els nadons són, en efecte, els millors especialistes a aprendre, i per aquest motiu, també a ensenyar, Paulo Lameiro i els equips amb els quals treballa han estat desenvolupant des de 1991 una àmplia gamma de programes artístics que neixen dels nadons, però s’estenen a un públic molt més ampli.

Paulo Lameiro és musicòleg, pedagog, comunicador i creador portuguès natural de Leiria. Després d’una breu carrera com a baríton, cantant solista al Teatre Nacional de São Carlos a Lisboa i amb diverses orquestres, es va dedicar a l’ensenyament i va prendre la direcció de diversos conservatoris, com el Nacional de Lisboa.  En les últimes dues dècades ha desenvolupat diversos projectes d’educació i producció musical per a la primera infància, dels quals destaquen Bressol de les Arts, Músics de bolquers i Concerts per a bebès.


Programa de la jornada:

10.00 h: Niet drummen, de De Spiegel
11.00 h: The garden of spirited minds, de Dalija Acin Thelander
11.30 h: Taller Berço las artes
15.30 h: Conferència Crossing borders: Conferència / debat sobre la Música i les Arts per a nadons: últims projectes de recerca sobre els beneficis de la música per al creixement
18.00 h: Conferència Crossing borders: Quin és el paper que ha de tenir l’art a les nostres escoles?