Jornada 'Mestres que es mouen' - Escola Bressol

Taller - Siri Dybwik i Kirsten Halle (Noruega)

Adreçat a mestres d’escola bressol
Data de la jornada: 17 de novembre
Lloc: L’Estruch. Sabadell
Preu: 15 €

Més informació:
escolaalteatre@lasalateatre.cat

Info

Aquest taller per a mestres d’escola bressol se centrarà en activitats pràctiques relacionades amb la música i la veu. Com interactuen amb els infants i com es pot potenciar a l’aula? És una de les activitats de la jornada de formació ‘Mestres que es mouen’ per a mestres d’Educació Infantil.

Siri Dybwik és responsable artística Dybwikdans, un treball que se centra en una profunda relació entre la música i el moviment i el cos col·lectiu. Crear pràctiques artístiques significatives per a nens, pares i artistes és el nucli del seu treball. Siri Dybwik té una gran experiència en dansa contemporània i també en musicoteràpia. És professora a la Universitat de Stavanger.

Kirsten Halle és cantant i professora de música. Treballa com a professora associada a la Universitat de Stavanger, al departament d’Educació Infantil.

 


Programa de la jornada:

10.00 h: Niet drummen, de De Spiegel
11.00 h: The garden of spirited minds, de Dalija Acin Thelander
11.30 h: Taller amb Siri Dybwik i Kirsten Halle
15.30 h: Conferència Crossing borders: Conferència / debat sobre la Música i les Arts per a nadons: últims projectes de recerca sobre els beneficis de la música per al creixement
18.00 h: Conferència Crossing borders: Quin és el paper que ha de tenir l’art a les nostres escoles?