'Intersensorialitat i emplaçament' - Fàbrica de Creació Fabra i Coats

Seminari per a artistes - Dalija Acin Thelander (Sèrbia-Suècia)

Seminari per a artistes sobre el mètode de treball de creació artística per a nadons de Dalija Acin Thelander
Data de la jornada: 22 de novembre
Hora: 10.00 h – 13.00 h
Lloc: Fàbrica de creació Fabra i Coats
Preu: 20 € (consulteu descomptes)
* Aforament limitat

Més informació i inscripcions

Info

Una conferència, un bon debat entre els participants i un taller pràctic.

Dalija Acin presentarà la seva pràctica coreogràfica per a nadons, basada en la perspectiva sensorial i perceptiva, presentant els aspectes clau del seu treball: la noció de coreografia com a pràctica expandida; la sinergia de coreografia i instal·lació artística; la interrelació sensual de cos-ment-ambient; i l’intercanvi entre els intèrprets i l’audiència.

Amb la presentació de cadascuna de les seves instal·lacions per a nadons, explicarà els mètodes coreogràfics, els principals enfocaments relacionats amb la pràctica performativa i el moviment / dansa i posarà èmfasi en les preocupacions generals relacionades amb la realització i la creació dels nadons.

Aquest taller pretén encoratjar, repensar i desafiar els conceptes i estètica de les arts escèniques per a nadons, tant des de la perspectiva de la creació com de la performativitat. Inclou una breu introducció a les darreres investigacions científiques de desenvolupament sobre infants. Als participants interessats en la literatura pertinent se’ls proporcionarà una selecció de textos i referències.