Barcelona


SAT! Sant Andreu Teatre

El SAT!, situat al barri de Sant Andreu, és un teatre municipal de Barcelona que des del 2012 s’ha especialitzat en teatre familiar. Els espectadors hi poden gaudir d’espectacles de teatre, dansa, titelles, musicals i especials per a nadons tant en funcions obertes al públic com per a escoles. També hi trobem l’Espai Dansat que és la programació regular de dansa contemporània per a adults; el cicle EnciSAT!, amb concerts musicals, i l’aparador d’arts escèniques amateurs del districte de Sant Andreu, el Fica’t al SAT! Els criteris de programació de la sala són la qualitat artística, l’educació, la diversió i l’entreteniment

www.sat-teatre.cat
info@sat-teatre.cat
T 93 345 79 30
c. Neopàtria, 54. 08030 Barcelona
Google maps


Fàbrica de Creació Fabra i Coats

Fabra i Coats – Fàbrica de Creació dona suport a la creació artística i compta amb espais de treball per a arts escèniques, música i recerca sonora, arts plàstiques i visuals, creació multimèdia o creació audiovisual.

També acull a projectes d’iniciatives culturals: col·lectius, gestors, associacions, productors, difusors, distribuïdors i dinamitzadors que requereixen un espai de treball per impulsar el seu projecte.

www.ajuntament.barcelona.cat/fabraicoats
fabraicoats@bcn.cat
T 932 566 150
Carrer de Sant Adrià, 20.
08030 Barcelona
Google maps