El més Petit diu un gran sí a les arts per als més petits!

14-29 novembre 2020

Però… com ho farem?

Efectivament, en aquests temps incerts ens hem plantejat aquesta pregunta moltes vegades! I ara, per fi, hi ha una cosa que us podem dir: el festival El més Petit tira endavant i finalment se celebrarà aquest novembre. Sí, el farem! Tan sols ens falta saber exactament com, però estem treballant amb diferents formats per assegurar-nos que arribarà a tothom.

A més, enguany celebrarem el 16è aniversari del festival, que serà especial per molts motius.

En primer lloc, perquè creiem que ens fa més falta que mai: tenim ganes de viure les arts i de celebrar-les des del contacte segur i real entre artistes i infants. Volem omplir les vides d’aquests infants d’experiències intenses, gratificants, belles i divertides. Volem administrar-los la vacuna de les arts des de ben petits i inocular-los un dels aprenentatges més importants de la vida: la cultura i la importància que ocupa al llarg de totes les etapes de la vida.

Celebrem El més petit perquè els teatres i les administracions no han dubtat a unir-se i apostar per aquest projecte; perquè ja tenim moltes companyies implicades —la majoria de casa, però també algunes de fora— i, sobretot, perquè no volem renunciar a la qualitat de les grans propostes pensades per als més petits (de 0 a 5 anys).

D’altra banda, hem decidit que anirem on faci falta per retrobar-nos: a les sales, al carrer, a l’aula o a les xarxes. Serem un festival versàtil, innovador, capaç d’apropar-se a tothom, de ser veritablement accessible i obert; un festival que no deixarà cap infant fora perquè està convençut que les arts són un dret bàsic de la infantesa.

Amb tot això, ens agradaria informar-vos de les dates d’El més Petit perquè pugueu apuntar-les al calendari: del 14 al 29 de novembre de 2020. Unes jornades en què hi participarem tots: Sabadell, Igualada, Barcelona, Lleida, Olot, Benicàssim, Sant Cugat, Tordera, Granollers, Viladecans i Montcada i Reixac.

Així doncs, ben aviat tornarem a ser petits: infants que jugarem i descobrirem el món de la millor manera possible. Com, si no, podríem ser qui som?

Esperem poder donar la benvinguda a aquests infants, i també als que no ho són tant, però que el porten a dins.

Al novembre, tots tornarem a ser petits!