IV Encontre internacional d’arts per a la primera infància

Crossing borders

15 i 16 de novembre

 

PROGRAMA

Divendres, 15 de novembre

15.00 h:
Presentació del procés creatiu de …I les idees volen, a càrrec de Quim Girón
Presentació del procés creatiu de L’Odissea de Latung La La, a càrrec de David Ymbernon

15.45 h: La dramatúrgia espacial per a la primera infància , a càrrec de Karel Van Ransbeeck (director artístic de De Spiegel – Bèlgica – ) i Carlos Laredo (director artístic de La Casa Incierta – Brasil-).

17.00 h: No hi ha somnis massa grans: Parlem del repte de la inclusió en les arts per a la infància, amb Or Altermann i Sharon Gavrielov (directores del Festival Safe Place, Israel) i Cecilie Bertrán de Lis (directora de l’espectacle Tumble in the jungle, Noruega)

18.00 h: Les arts per a la infància a França. L’experiència del parteneriat entre La Passerelle i el Festival Momix/CREA, a càrrec de Nicolas Jeanniard (coordinació de Momix) i Céline Berthelard (directora artística La Passerelle)

Dissabte, 16 de novembre

15.00 h: Presentació del projecte Mestres que es mouen de LaSala (Sabadell)

15.30 h: Els nadons neixen poetes? Projecte de Recerca sobre la resposta psicofisiològica de nens menors de 3 anys davant les arts en viu. A càrrec de Miguel Ribagorda (investigador, director d’escena i autor teatral) i Carlos Laredo (investigador i director artístic de La Casa Incierta).

17.00 h
: Respirar llum. Conferència sobre Art i Educació a càrrec de Lali Bosch, (professora de filosofia, curadora d’exposicions i creadora de projectes que connecten les arts, l’educació i la vida urbana).

17.45 h: L’art ens alimenta i ens fa créixer . Taula rodona amb Àngels Margarit (directora del Mercat de les Flors), Xavier Gimeno Soria (professor titular del departament de Pedagogia Aplicada UAB), Lali Bosch, Carlos Laredo i Karstein Solli (artista i coreògraf).

Totes les conferències es faran a la Sala 1 de L’Estruch (Sabadell)
Aforament limitat.
Servei de traducció simultània