Et si j’étais moi! (I si jo fos jo!)

Compagnie Act2 - Catherine Dreyfus   (França)

Edats recomanades: de 3 a 5 anys
Durada: 40 minuts

En un cub gegant situat al mig de l’escenari, tres ballarins es converteixen en un de sol, abans de créixer, evolucionar i convertir-se en éssers únics, cadascun amb la seva pròpia personalitat. L’escena s’omple de llum i color i la dansa es fa tan accessible com un joc infantil.

Et si j’étais moi! (I si jo fos jo!) és una veritable invitació a viatjar als nostres espais imaginaris, i és un homenatge al nen que encara portem dins, perquè els nens i els adults puguin reunir-se en un univers comú: el dels somnis!

Coreografia: Catherine Dreyfus en col·laboració amb els intèrprets
Intèrprets: Salima Nouidé, Gaétan Jamard i Catherine Dreyfus
Il·luminació i escenografia: Arnaud Poumarat
Música: Stéphane Scott
Tècnic: François Blet
Escenografia: Jean-François Sturm / Les Ateliers de L´Opéra National du Rhin
Disseny del vestuari: Estelle Specklin / Mina Ly

Una coproducció de: Association Act2 / La Filature, Scène nationale – Mulhouse  / Le CREA, Scène Conventionnée Jeune Public – Kingersheim / La Méridienne – Théâtre de Lunéville / CCN Le  Ballet de L’Opéra National du Rhin Mulhouse (accueil Studio 2009) / Le Théâtre Nuithonie – Fribourg – Suisse

Amb el suport de: Région du Grand Est, Conseil Départemental du Haut Rhin, Ville de Mulhouse, ADAMI, DRAC Alsace, ambassade de France en Suisse, Réseau Quint’Est – Réseau Grand Est du spectacle vivant, Via Storia, le Triangle – Huningue, la Castine –  Reichshoffen, les Ateliers de L’Opéra du Rhin.

www.act2-cie.com

Comprar entrades


Horaris

Barcelona

Mercat de les Flors. Sala MAC
  • Divendres 22 de novembre
    10.00  h (funció escolar)
  • Dissabte 23 de novembre
    12.00 i 17.00 h
  • Diumenge 24 de novembre
    12.00 h