Un opéra de papier (Una òpera de paper)

Le fil rouge (França)

Edats recomanades: + de 5 anys
Durada: 45 minuts

En edicions passades, el Festival es va enamorar de la feina de Le Fil Rouge, una companyia  provinent d’Estrasburg, que treballa amb una qualitat i un rigor excepcionals. Aquesta any volem brindar-vos la possibilitat de veure la seva última creació, Un opéra de papier, pensada per a un públic més gran de 5 anys.

El cant dels intèrprets, l’orquestració dels tons, la música i les llegendes crearan els paisatges sonors d’aquesta òpera de paper on tot ens portarà a cantar i ballar.

Amb aquesta petita joia obrim una nova secció al programa del Festival: una única peça dedicada especialment als nens i nenes de més de 5 anys que heu crescut amb el Festival i que ens espereu any rere any. Un regal pensat per als que voleu seguir acompanyant-nos al Més Petit encara una mica més…

Intèrprets: Sarah Gendrot-Krauss, Naton Goetz i Jeff Benignus
Concepció i direcció: Eve Ledig
Composició i direcció musical: Jeff Beningnus
Posada en escena i escenografia: Ivan Favier
Il·luminació: Frédéric Goetz
Vestuari: Claire Schirck

Una producció de: Le fil rouge théâtre. Una companyia finançada pel Ministère de la culture et de la communication – DRAC Grand Est, la Région Grand Est i la Ville de Strasbourg.
Coproducció: La Passerelle, Rixheim – Festival mundial de teatre de titelles, Charleville-Mézières – La Minoterie, Dijon
Amb el suport de: Quint’Est – Le PréO, Oberhausbergen – Festival MOMIX – Fundació Alliance CAIRPSA CARPRECA – SPEDIDAM

www.lefilrougetheatre.com

Comprar entrades


Horaris

Sabadell

L’Estruch
  • Dijous 14 de novembre
    10.00 h (funció escolar)
  • Divendres 15 de novembre
    10.00 h (funció escolar)
  • Dissabte 16 de novembre
    10.15 i 12.00 h