Warning: Creating default object from empty value in /usr/home/elmespetitdetots.cat/web/gestor/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/elmespetitdetots.cat/web/gestor/wp-content/themes/oshin/functions/widget-functions.php on line 77 Formació | el més petit de tots

Petit als núvols

Formació

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

El Festival El més petit facilita la trobada i l’aprenentatge entre iguals i genera ponts de diàleg entre formadors experts, mestres i artistes de diferents disciplines. Un espai intersticial en què ens prendrem el temps per tornar a observar, intercanviar experiències, aprendre i reflexionar junts al voltant de les arts per a la primera infància i el paper que ocupen dins la societat actual.

Aquest any continuem amb el programa de formació en línia a Petit als Núvols, a càrrec d’un gran nombre d’artistes i experts nacionals i internacionals. També celebrarem la cinquena edició dels programes de formació Mestres que es mouen i Artistes que es mouen, dos cicles que ja han impartit més de 200 hores de formació des del 2016.

Esperem que aquest any també ens acompanyeu en aquest itinerari i ens ajudeu, entre tot(e)s a fer créixer la nostra tasca. Des d’El més petit, continuarem impulsant el teatre amb força per intentar canviar perspectives, generar encontres artístics no convencionals i crear noves maneres de treballar a futur dins del camp de les arts i l’educació per a la primera infància.

 

(Vídeo: Artistes, mestres i infants del programa ‘Mestres que es mouen’ 2019)