Petit als núvols

Formació

Http iframes are not shown in https pages in many major browsers. Please read this post for details.

El Festival El més petit facilita la trobada i l’aprenentatge entre iguals i genera ponts de diàleg entre formadors experts, mestres i artistes de diferents disciplines. Un espai intersticial en què ens prendrem el temps per tornar a observar, intercanviar experiències, aprendre i reflexionar junts al voltant de les arts per a la primera infància i el paper que ocupen dins la societat actual.

Aquest any continuem amb el programa de formació en línia a Petit als Núvols, a càrrec d’un gran nombre d’artistes i experts nacionals i internacionals. També celebrarem la cinquena edició dels programes de formació Mestres que es mouen i Artistes que es mouen, dos cicles que ja han impartit més de 200 hores de formació des del 2016.

Esperem que aquest any també ens acompanyeu en aquest itinerari i ens ajudeu, entre tot(e)s a fer créixer la nostra tasca. Des d’El més petit, continuarem impulsant el teatre amb força per intentar canviar perspectives, generar encontres artístics no convencionals i crear noves maneres de treballar a futur dins del camp de les arts i l’educació per a la primera infància.

 

(Vídeo: Artistes, mestres i infants del programa ‘Mestres que es mouen’ 2019)