Per a les famílies

Petit als  núvols us proposa participar en 3 experiències artístiques creades expressament en línia per tres companyies de Catalunya.

Es tracta de:

  1. Cuc
    d’Animal Religion
  2. L’horitzó de Latung La La
    de David Ymbernon
  3. Expandint la jungla
    de la companyia Big Bouncers

Per accedir-hi caldrà que adquiriu un codi, amb el qual podreu visualitzar les tres creacions, així com les conferències del V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància.

 

Per als/les mestres

Petit als núvols inclourà una nova edició de Mestres que es mouen, el programa de formació d’El més petit adreçat a mestres d’escoles bressol i d’educació infantil. Aquest any s’ha previst un taller anomenat Infància+Confinament=Resiliència, a càrrec del coreògraf mexicà Omar Meza, i un taller amb el nom De l’espai vital a l’espai que transformem i ens transforma, a càrrec de Montserrat Roig i Marina Cardona.

A banda dels tallers, Petit als núvols posarà a la vostra disposició una sèrie de recursos del programa Cos i moviment, del Mercat de les Flors de Barcelona, i d’Educar en els núvols, un projecte de la UAB per orientar les famílies en els aspectes essencials de la primera infància.

Per als artistes

Petit als núvols també inclou un espai de formació per a artistes que vulguin aprofundir en el camp de les arts per a la primera infància. Ho farà amb el taller en línia (re)pensant les arts per a la primera infància, que impartirà l’artista serbosueca Dalija Acin. El taller s’adreça a creadores i creadors escènics internacionals i es desenvoluparà íntegrament en anglès.

Per als professionals del sector

Petit als núvols serà també l’espai en què celebrarem la cinquena edició de l’Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància. Els dies 20 i 21 de novembre, artistes, productors i programadors debatran i reflexionaran sobre l’actualitat i el futur del sector al llarg de sis conferències en línia, tallers, debats en xarxa i un espai de networking, entre d’altres.