Petit als Núvols
Propostes digitals per a les famílies, els mestres i els professionals del sector
Aquest any, El més petit puja al núvol! Estrenem un espai digital que hem batejat amb el nom de Petit als núvols on trobareu propostes en línia tant per a les famílies com per als mestres, els artistes i els professionals de les arts per a la primera infància.
A Petit als núvols hi descobrireu tres experiències artístiques creades expressament en format virtual perquè pugueu gaudir i participar en família. Segur que us encantaran! A més, enguany el V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància també vola fins als núvols, des d’on ens oferirà unes jornades de debat i reflexió adreçades als professionals de les arts escèniques. Per acabar, ens acabarem d’enfilar ben amunt al cel amb el programes Mestres que es mouen i Artistes que es mouen, una iniciativa per a mestres d’escoles bressol i d’educació infantil i artistes i companyies.
Que pugeu als núvols amb nosaltres?
Petit als núvols us proposa participar en 3 experiències artístiques creades expressament en línia per tres companyies de Catalunya.
Es tracta de:
- Cuc
d’Animal Religion - L’horitzó de Latung La La
de David Ymbernon - Expandint la jungla
de la companyia Big Bouncers
Per accedir-hi caldrà que adquiriu un codi, amb el qual podreu visualitzar les tres creacions, així com les conferències del V Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància.
Petit als núvols inclourà una nova edició de Mestres que es mouen, el programa de formació d’El més petit adreçat a mestres d’escoles bressol i d’educació infantil. Aquest any s’ha previst un taller anomenat Infància+Confinament=Resiliència, a càrrec del coreògraf mexicà Omar Meza, i un taller amb el nom De l’espai vital a l’espai que transformem i ens transforma, a càrrec de Montserrat Roig i Marina Cardona.
A banda dels tallers, Petit als núvols posarà a la vostra disposició una sèrie de recursos del programa Cos i moviment, del Mercat de les Flors de Barcelona, i d’Educar en els núvols, un projecte de la UAB per orientar les famílies en els aspectes essencials de la primera infància.
Petit als núvols també inclou un espai de formació per a artistes que vulguin aprofundir en el camp de les arts per a la primera infància. Ho farà amb el taller en línia (re)pensant les arts per a la primera infància, que impartirà l’artista serbosueca Dalija Acin. El taller s’adreça a creadores i creadors escènics internacionals i es desenvoluparà íntegrament en anglès.
Petit als núvols serà també l’espai en què celebrarem la cinquena edició de l’Encontre Internacional d’Arts per a la Primera Infància. Els dies 20 i 21 de novembre, artistes, productors i programadors debatran i reflexionaran sobre l’actualitat i el futur del sector al llarg de sis conferències en línia, tallers, debats en xarxa i un espai de networking, entre d’altres.