Granollers


Teatre Auditori de Granollers

El Teatre Auditori de Granollers és un equipament escènic i musical de referència nacional i amb influència directa a Granollers i la comarca del Vallès Oriental, amb una població de més de 400.000 habitants. Amb seu i residència al Teatre Auditori, l’Orquestra de Cambra de Granollers abandera una intensa activitat musical que és marca de la nostra ciutat.
Inaugurat l’any 2002, el Teatre Auditori de Granollers i la seva programació són un referent pel seu territori d’influència i pel conjunt de Catalunya. Les arts escèniques i la música enteses com un bé públic i la capacitat creativa i artística de la seva ciutat i comarca són les prioritats de la seva acció.

www.teatreauditoridegranollers.cat
bustia@teatreauditori.granollers.cat
T 938 405 121
C. Torras i Bages, 50. 08401 Granollers
Google maps


Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Roca Umbert és un espai cultural viu, obert a tothom i en transformació constant al servei dels processos creatius, la formació artística participativa i el diàleg entre les arts, que avança cooperant amb el teixit artístic emergent. El Centre d’Arts en Moviment (CAM) és un centre de creació per a l’aprofundiment del llenguatge del cos, vinculat al moviment i a les disciplines de dansa, teatre i circ. Vol afavorir el desenvolupament i la creació, generant diàlegs amb les diferents línies de creació contemporània de Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

www.rocaumbert.cat
info@rocaumbert.cat
T 938 614 94
C/ Enric Prat de la Riba, 77 08401 Granollers
Google maps